Diensten Online

Hoe gaan we te werk?  Centraal staat altijd onze inmiddels bewezen werkmethode met Technische SEO Analyse. Wij starten met de OnPage optimalisatie van uw website te analyseren en informeren u wat de knelpunten zijn in de techniek. Denk dus aan de sitestructuur, de mobielvriendelijkheid, laadsnelheid, Schema en AMP integratie.

Zoektermen onderzoek

Wij kijken na uw input wat voor u de meest rendabele zoektermen zijn waarop u realistisch gevonden kunt worden. Wij informeren u ook direct wanneer wij constateren dat een zoekterm niet haalbaar is.

Copywriting

Goede teksten zijn de basis van SEO en moeten als doel hebben informatief te zijn en uiteindelijk uw bezoeker doen overgaan tot een bestelling van uw product of dienst. Goede content garandeert meer leads.

Linkbuilding

Goede relevante links naar uw website vertellen onder andere Google dat uw website interessant is en daarvoor een betere positie verdiend dan een website waarover niet wordt gesproken. Wij voegen backlinks handmatig toe.

Vragen? u kunt bij ons terecht via onderstaande button of bel: 076 820 0350

Neem nu contact op

Over Local Online Marketing

Hier ziet u in het kort wat wij als SEO & SEA agency voor u kunnen betekenen
Gevonden worden in zoekmachines gaat niet vanzelf

Heeft u problemen om in de grote zoekmachines te verschijnen en weet u niet waarom? Local Online Marketing is de leider in zoekmachineoptimalisatie. Wij creëren voor u de strategie die u helpt uw online zichtbaarheid sterk te verbeteren.

Dit kan via zoekmachineoptimalisatie (SEO) of natuurlijk ook via zoekmachine adverteren (SEA)

Ook zijn wij uw partij als het gaat om een solide linkbuildingstrategie. Onze linkbuilding campagnes zorgen ervoor dat relevante businesses gekoppeld worden aan uw webstite.

Zoekmachineoptimalisatie.

Zoekmachine optimalisatie volledig volgens de regels en met de laaste technieken die op prijs worden gesteld door de algoritmen van de zoekmachines.
Zoekmachine Adverteren

Hoog opgeleide AdWords professionals streven naar een zo hoog mogelijke kwaliteitsscore in uw campagne zodat u minder kosten per klik betaald.

Full time copywriters

Onze tekstschrijvers begrijpen “boeiende content” zij snappen wat een “customer journey” inhoud. Uw potentiële klant krijgt uitsluitend informatieve teksten.
Linkbuilding 2017 en verder

Een van de belangrijkste aspecten binnen SEO blijft nog steeds linkbuilding, niet zo gek want het algoritme van Google is hierop gebaseerd en dat blijft zo.

Tevreden klanten die u voor gingen:

Ik heb een motorrijschool in Dendermonde en ben erg afhankelijk van een goede vindbaarheid in Google. Ik ben begin 2016 gestart en ze hebben mij heel goed geholpen met SEO en Google Adwords. Mijn aanvragen en omzet is flink gestegen door de hulp van de Online Marketing Specialist . Ik ben erg tevreden! Peter Kiekens

Atomika  doet al vanaf 2010 zaken met Online Marketing Specialist en we staan al jaren op nummer 1 in Google met bijvoorbeeld “coverband of partyband” Zeer professioneel, proactief, betrokken en altijd erg behulpzaam! Dank voor deze fijne samenwerking. Manuela

Wij van Print ! Damesmode in Gent werken nu sinds 2013 met Local Online Marketing Specialist. Super resultaten in Google, enorm tevreden! Ze hebben laatst ook een Youtube filmpje gemaakt voor ons en onze Google bedrijfspagina ingericht! Ook hebben zij onze website gemaakt. Print Mode